Kokoskager med chokolade 20
Prøv denne opskrift på lækre kokoskager med revet appelsinskal og chokolade. Kagerne kan pyntes med hvid- eller mørk chokolade.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 2 stk. Æg
- 150 g Sukker
- 150 g Kokosmel
- 1 spsk Hvedemel
- 50 g smeltet Smør
- 1 stk. revet skal af Appelsin (økologisk)
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Pisk æg og sukker luftigt og skummende. Vend appelsinskal, kokosmel og hvedemel i æggesnapsen.
-
Rør dernæst revet marcipan og smeltet smør i dejen, og sæt den som små toppe på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag kagerne ca. 10 minutter ved 200° C.
-
Sæt kagerne til afkøling på en bagerist og pensl bunden med smeltet chokolade, når de er helt kolde.
Tip
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.