Grillet marcipanchips 6
Afslut din grillaften ved at imponere gæsterne med disse lækre marcipanchips. Småkager på grillen er en nem dessert, der med garanti vil stille den søde sult efter et lækkert grillmåltid. De grillede småkager er nemme at lave og kræver blot en rulle marcipan, der skæres i tynde skiver og grilles på grillen i ca. 2-3 minutter på hver side. Når chipsene vendes, kan den bagte side pyntes med kanel, kokos, chokoladechunks eller M&Ms.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 personer
- Kanel
- M&M's
- Kokosmel
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Skær en pakke Original ODENSE Marcipan i 1/2-1 cm tykke skiver. Vend dem i kanel.
-
Læg skiverne på en grill-foliebakke, tryk dem lidt flade og grill dem i ca. 2-3 minutter. Vend chipsene og pynt dem på toppen med fx. M&Ms og kokos. Grill dem færdige i ca. 2 minutter.
-
Bruger du ovn, så pynt chipsene med det samme og giv dem 7-8 minutter i ovnen ved 200° C - køl dem af på en rist.
Tip
Du kan også grille ved indirekte varme i stedet for eftervarmen, så fungerer kuglegrillen som en slags varmluftsovn. Indirekte varme laver du ved at lægge en foliebakke i bunden af grillen og fordele briketterne langs siderne af bakken.
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.