Sværhedsgrad
Arbejdstid
25 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Kokossandwich 14

Skønne hjemmelavede kokossandwich med chokoladecreme i midten, og pyntet med pistacienødder - perfekt til eftermiddagskaffen.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 14 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Chokoladecreme: Fløden bringes i kog, og gryden tages af varmen. Fløden hældes over den hakkede chokolade og omrøres til chokoladen er smeltet, hvorefter den stilles på køl.
  2. Efter afkøling piskes cremen forsigtigt og er klar til brug.
  3. Bland marcipan og kokosmel sammen til en kokosmasse.
  4. Bland æggehviderne lidt efter lidt, og ælt godt sammen med kokosmassen.
  5. Kokosmassen sprøjtes på bagepapir i 32 små toppe og glattes ud med let fugtede fingre. Halvdelen af kokosbundene drysses med hakkede mandler og pistacienødder.
  6. Kagerne bages ved 180° C i 8-10 minutter.
  7. Efter afkøling sprøjtes chokoladecremen på kokosbundene uden pynt og vaflerne lægges sammen med de pyntede bunde

Tip

Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften