Kokossandwich 14
Skønne hjemmelavede kokossandwich med chokoladecreme i midten, og pyntet med pistacienødder - perfekt til eftermiddagskaffen.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 14 stk.
- 80 g Kokosmel
- 80 g Æggehvider
- Hakkede Mandler
- Hakkede Pistacienødder usaltede
- 1 dl Piskefløde
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Chokoladecreme: Fløden bringes i kog, og gryden tages af varmen. Fløden hældes over den hakkede chokolade og omrøres til chokoladen er smeltet, hvorefter den stilles på køl.
-
Efter afkøling piskes cremen forsigtigt og er klar til brug.
-
Bland marcipan og kokosmel sammen til en kokosmasse.
-
Bland æggehviderne lidt efter lidt, og ælt godt sammen med kokosmassen.
-
Kokosmassen sprøjtes på bagepapir i 32 små toppe og glattes ud med let fugtede fingre. Halvdelen af kokosbundene drysses med hakkede mandler og pistacienødder.
-
Kagerne bages ved 180° C i 8-10 minutter.
-
Efter afkøling sprøjtes chokoladecremen på kokosbundene uden pynt og vaflerne lægges sammen med de pyntede bunde
Tip
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.