Nougattern 20
Disse lækre nougattern smager himmelsk og er supernemme at lave. Bag bunden og kom skiver af nougat på toppen imens den stadig er varm. Nougatternene er færdige på bare 25 minutter.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 100 g Smør
- 4,50 dl Havregryn
- 1 spsk Hvedemel
- 1,50 tsk Bagepulver
- 1 dl Sukker
- 2 tsk Vaniljesukker
- 2 spsk Lys Sirup
-
Topping
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Bland alle ingredienserne sammen, og kom dem i en bradepande med bagepapir (ca. 20x30 cm).
- Bag i ca. 10 min ved 200 grader i alm. ovn, eller 15 min ved 175 grader i varmluft.
- Skær nougaten i skiver, og læg skiverne på kagen, mens den stadig er varm. Der kan laves mønster i nougaten, når kagen er kølet lidt af.
- Drys evt. med flagesalt, og skær ud i tern, når kagen er helt kølet af. Opbevar den gerne i køleskab.
Tip
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.