Konfekt med amarena kirsebær 25
Ingen jul uden julekonfekt, og i denne konfektopskrift bruger vi de lækre amarena kirsebær, som hører julen til. Først skal du sigte lagen fra kirsebærrene, hvorefter du koger den ind til en lækker karamel, som giver konfekten lidt bid. Karamellen supplerer de små amarena kirsebær, marcipanen og den mørke overtræk godt, og resultatet er en skøn julekonfekt med kirsebærsmag!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
- 1 glas Amarenabær
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Amarenabærrene sigtes fra lagen, og lagen koges ind til karamel konsistens. Med en gaffel røres bærrene enkeltvis rundt i den kogende karamel, sættes på bagepapir og afkøles.
-
Marcipanen skæres i skiver, og de karamelliserede bær placeres midt på skiverne. Marcipanen foldes omkring bærrene, og formes til kugler.
-
Kuglerne dyppes i tempereret chokolade. Når chokoladen har sat sig, pensles de med rosa støv.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her