Nougatknas 24
Lækker opskrift på nougatknas med peanuts og nougat. Denne skønne julekonfekt kan nydes af alle i december måned. De karamelliserede peanuts giver konfekten en skøn knas, og de lidt salte, knasende peanuts supplerer den søde bløde nougat godt. Opskriften er nem at lave, så hvor ikke forny dit julekøkken med denne skønne julekonfekt.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 24 stk.
- 0,25 dl koldt Vand
- 100 g Sukker
- 50 g Peanuts , saltede
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Kom vand og sukker i en kasserolle og lad sukkeret smelte. Lad det brune en smule. Tag kasserollen af varmen og vend peanuts i. Hæld massen ud på bagepapir i en bradepande (den bliver varm i bunden, så sæt den på underlag, der kan tåle det). Lad sukkermassen sætte sig helt. Knus sukkermassen i en foodprocessor eller en morter.
-
Smelt nougat og chokolade over vandbad. Lad nougatmassen sætte sig en smule og fyld den i en sprøjtepose, gerne med en stjernetyl i. Sprøjt nougatmassen i små folieforme og top med peanutknas. (Du kan evt. også komme lidt knas i bunden af formene inden du sprøjter med nougat).
-
Sæt din konfekt i køleskab og servér den kold.
Tip
Du kan vende knas i nougatmassen, hvis du vil. Den bliver lidt svære at sprøjte, men det smager skønt. Konfekten kan holde sig i op til 2 uger i køleskab.
Se vores store udvalg af konfektopskrifter lige her