Nougatnøddestænger 10
Nougatnøddestænger er en skøn opskrift med nougat, rosiner og chokolade. Opskriften er nem at lave. og smager fantastisk. Rosiner, mandler og hasselnødder blandes i den bløde nougat, og blandingen kommes i en alubakke. Når blandingen er afkølet, smøres den med chokolade på hver side, inden den skæres ud.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 stk.
- 50 g Rosiner
- 50 g hakkede Hasselnødder
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Smelt nougaten let, og bland med rosiner, hakkede mandler og hasselnødder.
- Fyld blandingen i en alubakke på 6x14,5 cm, og sæt på køl, til den har sat sig. Det tager ca. 2 timer.
- Når konfekten er afkølet, vendes blokken ud, og smøres med tempereret chokolade på hver side, inden den skæres ud i stænger.
Tip
Til denne opskrift kan der anvendes mørk chokolade eller mørk overtræk. Kender du forskellen på ægte chokolade og overtræk? Se mere her.
Se vores store udvalg af konfektopskrifter lige her