Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Chokolade trøfler 25

Er du rigtig glad for chokolade? Så er dette den helt rigtige julekonfektopskrift for dig! I denne lækre opskrift smeltes og opvarmes den mørke chokolade sammen med fløden. Når massen er afkølet, formes den med en teske og rulles i chokoladespåner. Resultatet er nogle udsøgte chokoladebidder, som vil glæde hele familien i julemåneden. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Hak chokoladen fint, kog piskefløde op og tilsæt chokoladen. Rør til cremen er helt glat.
  2. Afkøl cremen i køleskabet til den kan formes til kugler.
  3. Form kuglerne med en teske og rul dem i chokoladespåner.
  4. Pynt med støv

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften