Sværhedsgrad
Arbejdstid
40 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

3 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Fyldte chokolader med marcipanfyldning og syltede kirsebær 24

Her får du opskriften på fyldte chokolader med marcipan og syltede kirsebær. En nem og lækker fremgangsmåde! 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 24 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Klargør formen ved at pudse med vat. Smelt chokolade og fyld formen op. Bank evt. bobler væk og hæld overskydende chokolade ud. Lad chokoladen sætte sig med formens bund i vejret.
  2. Ingredienserne til fyldet røres sammen og kommes i en sprøjtepose.
  3. Fyld marcipanfyldningen i den støbte chokoladeskal og lad den sætte sig (ca. 20 min) på køl. Luk bunden med chokolade.

Tip

Opskriften passer til en hel chokoladeform, der giver 24 stk.

se hvordan du tempererer chokolade under Tips & Tricks

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften