Fyldte chokolader med marcipanfyldning og syltede kirsebær 24
Her får du opskriften på fyldte chokolader med marcipan og syltede kirsebær. En nem og lækker fremgangsmåde!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 24 stk.
-
Marcipanfyldning med syltede kirsebær
- 40 g hakkede syltede Amarenabær
- 10 g Cognac
- 5 g lage fra Amarenabær (tilpas mængde efter konsistens)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Klargør formen ved at pudse med vat. Smelt chokolade og fyld formen op. Bank evt. bobler væk og hæld overskydende chokolade ud. Lad chokoladen sætte sig med formens bund i vejret.
-
Ingredienserne til fyldet røres sammen og kommes i en sprøjtepose.
-
Fyld marcipanfyldningen i den støbte chokoladeskal og lad den sætte sig (ca. 20 min) på køl. Luk bunden med chokolade.
Tip
Opskriften passer til en hel chokoladeform, der giver 24 stk.
se hvordan du tempererer chokolade under Tips & Tricks
Find flere konfektopskrifter lige her