Konfektsnitter 20
Denne opskrift på konfektsnitter er perfekt til en lækker konfektskål. Honningen fra frugtfyldet giver en sød smag, der matcher den syrlige frugtsmag rigtig godt. Disse bliver så pakket ind i den bløde runde mandelsmag fra marcipanen. Har du lyst til at begive dig ud i alternative slags kan du f.eks. forsøge med tørret ananas eller jordbær.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
-
Grundopskrift
-
Nougatfyld
-
Figen fyld
- 100 g Figner , tørret
- 50 g Honning
-
Rom rosin fyld
- 2 spsk Rom
- 100 g Rosiner
-
Abrikos fyld
- 100 g Abrikoser , tørret
- 50 g Honning
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
De 300 g marcipan rulles ud i et kvadrat i 4 mm tykkelse mellem 2 stykker bagepapir. Kvadratet deles i 2 stykker, og det valgte fyld fordeles på den ene plade. Den anden plade lægges ovenpå og trykkes let fast i fyldet. Skæres herefter ud i mundrette snitter.
-
Fremgangsmåde til 4 slags fyld:
-
Nougat: Brug nougat der er tempereret, så er den nemmere at fordele.
-
Figner: De tørrede figner blendes med honning og 200 g marcipan.
-
Romrosin: Rom, rosiner og marcipan blendes sammen.
-
Abrikos: De tørrede abrikoser blendes med honningen og marcipanen.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her