Smagfulde konfektstykker 40
Her finder du en opskrift på smagfulde konfektstykker, som du kan finde inspiration i, når der skal laves julekonfekt. Sørg for at have rigeligt med marcipan, chokolade og nougat på lager, så du ikke løber tør. Sørg også for at have styr på konfektens holdbarhed, så det flotte arbejde ikke går til spilde.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
-
Nougatstænger
-
Ananaskugler
- 220 g Ananas i kokoslikør
- 100 g Kokosmel
-
Kirsebærkugler
- 170 g Kirsebær i rom
- 100 g Kokosmel
-
Luksustrøfler
- 50 g Smør
- hele ristede Hasselnøddekerner til pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Nougatstænger:
- 200 g nougat kold fra køleskabet deles i 4 lange stykker á 50 g.
- Nougatstængerne overtrækkes med smeltet mørk chokolade, og pyntes med hele mandler eller hasselnødder.
Ananaskugler:
- 220 g ananas i kokoslikør drænes og blendes.
- 400 g marcipan og 100 g kokosmel blandes i.
- Massen formes til små kugler, og rulles i kokos.
Kirsebærkugler:
- 170 g kirsebær i rom drænes og blendes.
- 400 g marcipan og 100 g kokosmel blandes i.
- Massen formes til små kugler, og rulles i kokosmel.
Luksustrøfler:
- 200 g nougat og 100 g mørk chokolade smeltes, og røres sammen med 50 g smør.
- Trøffelmassen fordeles i papirkapsler, og pyntes med hele, ristede hasselnødder.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her