Hjemmelavede nougatchokolader 20
Denne opskrift på hjemmelavede nougatchokolader har fået en god bedømmelse af vores læsere. Vi synes bestemt også, at det er en rigtig lækker opskrift, som supplerer julekonfektskålen rigtig godt. Man starter med at fylde lidt tempereret chokolade i formene efterfulgt af den smeltede nougat. Herefter fyldes chokolade i formen igen. Når nougatchokoladen er størknet tages den ud af formene og kan derefter pensles med lidt chokolade og pyntes med f.eks. rosenpeber eller skovbærknas.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Temperér chokoladen (find tempereringsvejledning under Tips og Tricks) og fyld den i den ønskede form.
-
Smelt nougat over vandbad og fyld nougat i formen med chokolade til lidt under kanten, så der er plads til at slutte af med et lag chokolade til bunden. Lad chokoladen stå og størkne ved ca. 12° C i ca. 60 minutter.
-
Pynt evt. med lidt rosenpeber eller skovbærknas ved at pensle med lidt chokolade og drysse pynt på.
Tip
Se hvordan du tempererer chokolade under Tips og Tricks
Find flere konfektopskrifter lige her