Nougat-dadler og svesker 18
Forsød din jul med denne lækre opskrift på nougat-dadler og svesker. Du kan også erstatte nougaten med vores gode marcipan. Marcipanen kan også æltes sammen med lidt cognac, eller den spiritus du har valgt at bruge, inden marcipanen kommes i dadlerne for at give lidt ekstra smag.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
- saftige Daddel og svesker uden sten
- evt. lidt Cognac , cointreau, portvin eller lignende
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Åbn dadlerne og lav en fordybning i sveskerne med tommeltotten. Dryp dem evt. med lidt cognac, cointreau, portvin eller hvad der måtte stå i skabet.
-
Sprøjt nougaten ned i åbningen, så de bliver fyldt ud og sæt dem på køl.
-
Overtræk dadlerne og sveskerne med tempereret chokolade. (Se vejledning på temperering af chokolade under Tips og Tricks)
Tip
Se vores store udvalg af konfektopskrifter lige her