Nougat Konfektbrød 40
Opskriften på konfektbrød med nougat indeholder de lækreste råvarer. Der indgår bl.a. marcipan, to slags chokolade, hasselnødder og selvfølgelig også nougat. For at opnå et flot og ensartet resultat anbefaler vi, at du dypper hasselnødderne i bronzestøv, før du bruger dem til at pynte konfekten. Du kan også overveje at overtrække konfekten med hvid chokolade i stedet for mørk chokolade.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
-
Chokoladeovertræk
- 20 stk. Hasselnødder
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Marcipanen rulles ud til en firkant på ca. 20 x 20 cm og lægges ned i et fad eller en form med dette mål.
-
Chokoladen smeltes til omkring 35° C. Derefter smeltes nougaten i en anden skål og blandes sammen med chokoladen. Rør godt sammen med en ske og hæld over marcipanen. Sæt derefter fadet i køleskab, indtil nougaten har sat sig (det tager ca. 1 time).
-
Skær små stykker konfekt ud på ca. 5 x 2 cm og dyp dem i tempereret mørk chokolade.
-
Når chokoladen har sat sig, kan stykkerne pyntes med striber af tempereret lys chokolade og en halv hasselnød, som er vendt i bronzestøv.
Tip
Se vores store udvalg af konfektopskrifter lige her