Små kokosbrød 4
Denne opskrift på små kokosbrød er perfekt til dig, som er vild med Bounty. Kokosbrødene kan med fordel pyntes med kokosmel, der har været ristet let på en pande. Husk dog at riste kokosmelet til pynt inden kokosbrødene overtrækkes med chokolade, så de kan pyntes inden chokoladeovertrækket størkner.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 stk.
-
Kokosbrød
- 40 g Kokosmel
-
Pynt
- Kokosmel (ristes let på panden)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Kokosbrød
- Bland marcipan og kokosmel sammen til en kokosmasse.
- Del kokosmassen i fire stykker og form dem som små marcipanbrød.
- Tryk dem let på toppen. Pensl dem med smeltet mørk overtræk og drys med ristet kokosmel.
Tip
Hindbærsnitterne er bedst og mest sprøde når de friskbagte, men de kan dog også fryses.
Bør opbevares i kagedåse, ved stuetemperatur.
Lav gerne mørdejen en dag eller flere dage i forvejen. Mørdej kan holde sig ca. 14 dage i køleskabet.
Find endnu flere opskrifter på lækre kager lige her.