Luksus nougatkiksetern 20
På blot 30 min. kan du trylle disse lækre og luksus nougatkiksetern frem! Med en skøn blanding af kiks, chokolade, nougat og peanuts, kan man næsten ikke modstå dem. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 100 g knuste fuldkorns Digestive kiks
- 50 g Peanuts , saltede
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Knus kiksene så de ligner grov rasp. Temperér chokoladen og bland med kiks. Kom blandingen i bunden af en lille form ca. 12x17 cm beklædt med plastfilm og pres den sammen med hånden.
-
Sæt bunden på køl til chokoladen er stivnet, og bunden er fast. Sprøjt nougaten ud på bunden og drys med grofthakkede peanuts. Tryk dem en anelse ned i nougaten og sæt det på køl evt. 30 min. i fryseren.
-
Smelt chokoladen over vandbad og overtræk konfekten. Når chokoladen er stivnet, tages konfekten op af formen og skæres i små tern.
Tip
Hvis det skal være nemt, kan man anvende ODENSE Mørk Overtræk. Det behøver ikke at tempereres, for at blive pænt.
Find flere konfektopskrifter lige her