Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2,5 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Hjemmelavede fyldte chokolader med hindbærtrøffel 24

Nem og lækker opskrift på hjemmelavede fyldte chokolader med hindbærtrøffel - perfekt til julefadet når familien kommer på besøg! 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 24 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Klargør formen ved at pudse med vat. Smelt chokolade og fyld formen op. Bank evt. bobler væk og hæld overskydende chokolade ud. Lad chokoladen sætte sig med formens bund i vejret.
  2. Chokoladen hakkes fint. Hindbær koges op sammen med piskefløden og hældes over den finthakkede chokolade. Røres til en glat masse og smør røres i.
  3. Lad trøflen hvile ved stuetemperatur en times tid.
  4. Fyld trøflen i den støbte chokoladeskal og lad den størkne ca. 20 min på køl. Luk bunden med chokolade.

Tip

Opskriften passer til en hel chokoladeform, der giver 24 stk.

Se hvordan du tempererer chokolade under Tips & Tricks

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften