Kirsebærkys 18
Denne himmelske opskrift på kirsebærskys har en lækker midte af kirsebær og chokoladeskal. Amarenabærrene hører for de fleste julen til, og er virkelig lækker sammen med marcipanen og chokoladen. Husk at lade marcipankuglerne tørre en anelse inden de overtrækkes. Til slut kan du vælge, at pynte kirsebærkyssene med f.eks. guldstøv, som kan findes i vores webshop.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
- 0,50 dl Amarenabær gerne kirsebær og saft
- Flormelis
- 18 afdryppede Amarenabær , kirsebær
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bland marcipanen med finthakkede bær, lidt flormelis og lidt saft ad gangen indtil marcipanen har en fin og blød konsistens. Tril til en aflang pølse og skær den i 18-20 lige store stykker. Kom et bær i midten af hvert stykke og tril til en kugle.
-
Lad dem tørre en anelse ved stuetemperatur og overtræk med smeltet overtræk. Opbevar kuglerne køligt og pynt evt. med lidt glimmer.
Tip
Har du mod på at temperere chokolade, kan overtræk erstattes med tempereret chokolade. Se hvordan chokolade tempereres under Tips og Tricks
Find flere konfektopskrifter lige her