Pistaciekugler 20
Denne skønne opskrift på pistaciekugler med nougat, svesker, mandler og chokolade er let at lave. Julekonfekten er perfekt til dig, som er særlig glad for pistacienødder. Hvis du vælger at bruge chokolade til at overtrække pistaciekuglerne, skal du huske at temperere chokoladen for at få den pæne blanke overflade.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 100 g Svesker
- 20 g Mandler
- 20 g Pistaciekerner
-
Pynt
- finthakkede Pistacienødder ,usaltede
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Smelt nougat forsigtigt over vandbad eller i mikroovn.
-
Hak svesker, mandler og pistaciekerner groft og vend i nougat.
-
Lad massen sætte sig til den kan trilles.
-
Tril ca. 20 kugler og sæt dem i køleskabet minimum en time.
-
Dyp kuglerne i tempereret mørk chokolade eller smeltet overtræk og drys med finthakket pistacie inden chokoladen størkner.