Solbær-lakridskugler 28
Solbær-lakridskugler med lækkert chokoladeovertræk. Opskriften er let at lave, og julekonfekten smager skønt. Pynt gerne lakridskugler med soltørrede hindbær, som vil være prikken over i'et på denne opskrift. Husk at opbevare solbær-lakridskuglerne på køl, inden de nydes i juledagene.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 28 stk.
- 1 spsk konc. Solbærsaft
- 50 g Solbærsyltetøj
- 1 tsk Lakridspulver
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Smelt chokoladen over vandbad i en lidt større skål, så der er plads til de øvrige ingredienser. Tag skålen af varmen og rør solbærsaft, syltetøj og lakrids i. Smuldr marcipanen i og rør det sammen. Sæt den koldt et par timer.
-
Ælt marcipanen godt sammen og tril til små kugler på størrelse med en valnød. Overtræk kuglerne med chokolade og stil dem koldt. Pynt evt. med frysetørrede bær eller lakridspulver og opbevar dem køligt.
Tip
Tips: Har du mod på at temperere chokolade, kan overtræk erstattes med tempereret chokolade. Se hvordan chokolade tempereres under Tips og Tricks
Find flere konfektopskrifter lige her