Kokosmarcipanstænger 15
Mangler du en nem og lækker opskrift på konfekt med kokossmag? Så er denne lige noget for dig! Perfekt til Bounty-elskeren - de hjemmelavede kokosstænger smager fantastisk og ser flotte ud. Og det bedste? Det tager kun 25 minutter at lave dem. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
-
Kokosstænger
- 35 g Kokosmel
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Kokosstænger
- Ælt marcipan og kokos sammen, og del kokosmarcipanen i 15 lige store stykker. Rul stykkerne til tynde stænger på ca. 8 cm.
- Temperér den mælkechokoladen over vandbad eller i mikroovnen (se vejledning her.).
- Rul kokosstængerne i den tempererede chokolade. Chokoladen kan også pensle på.
- Inden chokoladen tørrer, sættes evt. et stykke ODENSE Choko-karamelkugle i den ene ende af kokosstangen.
Tip
- Opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.
- Ønsker du, at dine ODENSE Choko-karamelkugler får et flot bronze look, som på billedet? Ryst de små kugler i ODENSE Bronze støv, og få de fineste små bronze kugler.
Find flere konfektopskrifter lige her