Pistacie juletræer 30
Juletræerne er perfekte til at stille den lille sult, når kaffen serveres efter en lækker julefrokost. Du kan vælge, ikke at bruge en hel deciliter fløde for at undgå, at den hvide masse bliver for blød.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
- 1 dl Piskefløde
- 50 g Pistacienødder , usaltede
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Hak hvid chokolade fint, kog piskefløde op og tilsæt chokolade. Afkøl cremen i køleskabet.
-
Rul marcipanen ud i en firkant på ca. 12x25 cm og læg det i en passende rektangulær form. Smør cremen på marcipanen, drys med ristede hakkede pistacienødder og sæt på køl. Når massen er kold, udskæres den i trekanter, og bundene dyppes i smeltet hvid overtræk.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her