Nougat-citron fragilite 8
Her får du opskriften på en lækker fragilite med nougat og citron. Den tager sammenlagt kun 35 minutter at lave og smager fantastisk! Se opskriften nedenfor.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
- 1 ØKO Citron (skallen heraf)
- Flormelis eller smeltet chokolade til pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Beklæd en bageplade med bagepapir. Sprøjt kransekagemassen ud i stænger, 28 cm lange, 5 i alt og med en afstand på ca. 3 cm.
-
Riv citronskallen henover og glat massen med bagsiden af en ske dyppet i vand Så der bliver en firkant på 26x28 cm.
-
Bag bunden 9-10 min. ved 200 °C til den er gylden. Afkøl på en rist og del den i fire lange stænger på 26x7 cm
-
Sprøjt nougaten ud på tre af stængerne og læg dem sammen, den sidste bruges som låg. Sæt den på køl 1 time, skær den i pæne stykker og servér evt. drysset med flormelis eller pyntet med smeltet chokolade.
Tip
Opbevaring i køleskabet. Holdbarhed ca. en uge.
Find flere lagkageopskrifter lige her.