Citronkugler 25
I denne skønne julekonfektopskrift bruges citron til at give konfekten et anderledes twist end den klassiske julekonfekt. Opskriften kan også sagtens laves med en økologisk appelsin i stedet for citron. Citronkuglerne rulles to gange i den tempererede chokolade for at give et lækkert sprødt lag, inden de pensles med guldstøv. Denne opskrift kan være fin at bruge som en hjemmelavet mandelgave!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
- Revet skal og saft fra 1 økologisk Citron
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Riv citronskal, pres saften fra en citron og bland det sammen med marcipanen.
-
Rul små kugler af marcipanmassen (ca. 10 gram pr. stk.).
-
Læg kuglerne til side, imens du tempererer chokoladen.
-
Når chokoladen er klar, rulles citronkuglerne i chokolade. Kuglerne skal rulles 2 gange for at få et godt lag chokolade.
-
Når chokoladen har sat sig, vendes eller pensles kuglerne i guldstøv.
Tip
Klik for at se, hvordan du tempererer chokolade.
Find flere konfektopskrifter lige her