Chokobrud 36
Denne skønne opskrift på Chokobrud er rigtig nem at lave og kan let laves sammen med hele familien. Opskriften giver ca. 36 stk. men kan skæres i større eller mindre stykker efter eget valg. Disse chokobrud er en himmelsk tilføjelse til de traditionelle julekonfekter! Men husk at lave dem dagen før de skal bruges for den bedste smagsoplevelse.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 36 stk.
- 3 dl Popcorn
- 50 g saltede Mandler
Sådan gør du
-
Smelt mørk chokolade og nougat sammen over vandbad. Skær marcipanen i små tern. Det er nemmest når den er kold. Hak den hvide chokolade groft. Vend den smeltede chokolademasse med marcipan, hvid chokolade, popcorn og mandler.
-
Fyld massen i en plast form (form og størrelse er efter eget valg) og lad den sætte sig i køleskab. Tryk chokobrudet ud af formen og skær rustikke tern. Servér kold.
Tip
Disse brud er super nemme at lave, men bør laves dagen før brug. De kan holde sig i op til 14 dage i køleskab, og er helt skønne proppet med både marcipan, popcorn og meget andet godt.
Find flere konfektopskrifter lige her