Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Lakridsmarcipankonfekt med lys chokolade 18

Her får du opskriften på konfektstykker med lakridsmarcipan og lys chokolade. Følg juleopskriften herunder og lav dine egne konfektstykker i dag. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Ælt marcipan med lakrids knas, rul ud og skær lakridsmarcipanen i ca. 18 firkanter.
  2. Dyp i tempereret lys chokolade (find tempereringsvejledning under Tips og Tricks).
  3. Kom evt. lidt mørk smeltet chokolade på toppen, og sæt et stempel på indtil chokoladen er størknet.

Tip

Stempler kan købes i Søstrene Grene eller i hobbybutikker. Hvis man anvender et forseglingsstempel af metal, kan det sættes på frost inden anvendelse. Så er det nemt at få af, når chokoladen er størknet.

Se hvordan du temperer chokoladen lige her

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften