Solbærstykker 15
Her får du opskriften på skønne solbærstykker til julens konfektfad til dig som elsker den friske smag solbær. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
- 1 spsk blendet Solbærsyltetøj (tilføj evt. mere for mere smag)
- 1 spsk lys alkohol f.eks. Vodka eller gin
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Ælt marcipan med blendet solbærmarmelade
- Rul solbærmarcipanen ud i den højde, som du ønsker og så den har en pæn ensartet overflade. Stik derefter solbærmarcipanen ud med en lille rund udstikker (ca. 10 g per stk.).
- Temperér Ruby-chokoladeknapperne (se hvordan under Tips og Tricks). Dyp marcipanstykkerne i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir.
- Lad chokoladen sætte sig helt inden du pynter stykkerne. Bland en smule rosa støv med den valgte alkohol, og mal derefter en stribe på det tørre stykke chokolade.
Tip
Opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.
Du kan også ælte marcipanen med andre typer af marmelade eks. jordbær, hindbær, blåbær.
Find flere konfektopskrifter lige her