Florentinere med nougatcreme 10
Florentinere med nougatcreme - Dejlig og velsmagende konfekt til juledagene. Florentinere med nougatcreme er hurtige at lave og smager himmelskønne! Find opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 personer
-
Florentinere
- 125 g Sukker
- 125 g hakkede Hasselnødder
- 75 g Hvedemel
- 60 g Glukosesirup
- 60 g blødt Smør
- 1 tsk stødt Ingefær
-
Nougatcreme
- 250 g blødt Smør
- 125 g Flormelis
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Florentinere:
- Ingredienserne til kagerne blandes sammen og stilles på køl.
- Når massen er kold, trilles små stænger á ca. 1,5 cm tykkelse.
- Skær derefter stykker á ca. 1,5 cm, som kommes i mini-muffinsforme og bages ved 220° C i ca. 7 min. Hold øje med dem og lad dem bage til de er gyldne.
Nougatcreme:
- Pisk smør og flormelis til en let og luftig masse.
- Lun nougaten en smule og tilsæt smørcremen. Nougaten må ikke blive så varm, at den smelter smørret.
- Nougatcremen kommes i en sprøjtepose (gerne med en tyl) og sprøjtes mellem to bagte florentinere. Overtræk evt. med tempereret chokolade på den ene side af kagerne.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her