Orangedrømme 10
Her kommer en god opskrift på skønne orangedrømme med gin, marcipan, appelsin og hvidt overtræk. Disse orangestykker dyppes i det hvide overtræk for at give dem et sprødt tykt lag chokolade. Julekonfekten kan pyntes med revet appelsinskal, inden chokoladeovertrækken tørrer. Det giver orangedrømmestykkerne lidt ekstra appelsinsmag og et flot udseende.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 stk.
-
Marcipanbrød med appelsin og hvid chokolade
- 1 spsk Gin
- 0,50 stk. Appelsin (skallen heraf)
-
Pynt
- revet Appelsinskal
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Marcipanbrød med appelsin og hvid chokolade
- Bland marcipan med gin og appelsinsaften (massen må ikke blive for blød).
- Tril massen til kugler og rul dem lidt aflange. Stil dem i køleskabet.
- Dyp kuglerne i smeltet hvid overtræk 2 gange og pynt med små stykker revet appelsinskal.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her