Abrikos surprise 20
Lav den skønneste julekonfekt med abrikos og cointreau likør, som giver konfekten en lækkert twist af appelsinsmag. Konfektstykkerne indeholder en kerne af nougat, som passer utrolig godt til kombinationen af marcipan, abrikos og cointreau. Overtræk dem til sidst med mørk chokolade og pynt evt. med et mønster af smeltet hvid eller lys chokolade. Vi garanterer, at du ikke vil blive skuffet over resultatet!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 100 g Abrikoser , tørret
- 0,50 dl Cointreau
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Hak abrikoserne og læg dem i blød i Cointreau natten over.
-
Bland abrikoserne med marcipan og tril to lange pølser.
-
Tryk dem en anelse flade og læg dem sammen som en sandwich med nougat imellem.
-
Skær konfekten i små ruder og overtræk med tempereret mørk chokolade.
-
Pynt med smeltet lys overtræk.
Tip
Find flere opskrifter på konfekt lige her