Kokosstykker med karamel 15
Denne opskrift består af lækre kokosstykker med karamel, toppet med vores helt egne choko-karamelkugler rullet i bronze støv. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
- 35 g Kokosmel
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Ælt marcipan med kokosmel og rul marcipanen ud i et ensartet lag. Stik små stykker ud med en lille rund udstikker (ca. 10 g per stk.).
-
Temperér chokoladen (se hvordan under Tips og Tricks). Dyp derefter marcipanstykkerne i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir.
-
Inden chokoladen sætter sig helt, placeres små stykker choko-karamelkugler på toppen af stykkerne.
Tip
- Ønsker du, at dine ODENSE Choko-karamelkugler får et flot bronze look, som på billedet? Rul de små kugler i ODENSE Bronze støv, og få de fineste små bronze kugler.
- Opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.
Find flere konfektopskrifter lige her