Pavlova med sommerbær 8
En god sommerdessert er helt klart en hjemmelavet pavlova! Denne dessert består af marengsbund, toppet med flødeskum og sæsonens bær. Desserten er utrolig flot og ganske nem at lave! Sæt den på bordet en dag, hvor du gerne vil imponere og se hvordan den bliver et hit blandt alle. Følg instruktionerne herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 personer
- 1 dl Æggehvide
- 0,50 tsk Eddike
- 150 g Flormelis
- 2,50 dl Piskefløde
- 500 g Bær
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Pisk æggehvider, eddike og halvdelen af sukkeret til stift skum.
-
Vend resten af sukkeret i, og pisk videre, til det hele er stift igen.
-
Riv marcipanen i marengsmassen, og vend det hurtigt sammen.
-
Læg marengsen som et stort bjerg på en bageplade med bagepapir. Gå efter en diameter på 20-25 cm. Eller lav en aflang kage som på billedet.
-
Bag i 30-40 min. ved 150 grader, så den er sej og karamelagtig i midten. Sæt den til køling på en rist.
-
Umiddelbart inden servering pyntes med flødeskum og masser af bær. Slut af med et drys flormelis.