Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Årets sødeste konfektjulekalender 24

Gør din december måned lidt sødere og lav din egen julekalender med 24 små konfektstykker. Giv den til en, du holder af - eller spis selv ét stykke hver dag op til jul. I opskriften bruges marcipan med smag, men du kan også anvende en helt klassisk marcipan til din konfektjulekalender eller selv blande smag i din marcipan. De små stykker marcipan overtrækkes med tempereret chokolade, hvorefter de dekoreres med støv og tal.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Marcipan stikkes ud med udstikkere i forskellige former. Der udstikkes 24 stykker – én for hver dag frem til jul. Udstik evt. marcipanen direkte i den tykkelse, den har i pakken.
  2. Marcipanstykkerne overtrækkes med tempereret chokolade og pensles med ODENSE Støv.
  3. Kom smeltet ODENSE Overtræk i en sprøjtepose. Klip et lille hul i spidsen og tegn tallene 1-24 på stykkerne.

Tip

Find flere opskrifter på konfekt lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften