Årets sødeste konfektjulekalender 24
Gør din december måned lidt sødere og lav din egen julekalender med 24 små konfektstykker. Giv den til en, du holder af - eller spis selv ét stykke hver dag op til jul. I opskriften bruges marcipan med smag, men du kan også anvende en helt klassisk marcipan til din konfektjulekalender eller selv blande smag i din marcipan. De små stykker marcipan overtrækkes med tempereret chokolade, hvorefter de dekoreres med støv og tal.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 24 stk.
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Marcipan stikkes ud med udstikkere i forskellige former. Der udstikkes 24 stykker – én for hver dag frem til jul. Udstik evt. marcipanen direkte i den tykkelse, den har i pakken.
-
Marcipanstykkerne overtrækkes med tempereret chokolade og pensles med ODENSE Støv.
-
Kom smeltet ODENSE Overtræk i en sprøjtepose. Klip et lille hul i spidsen og tegn tallene 1-24 på stykkerne.
Tip
Find flere opskrifter på konfekt lige her