Whiskey bomber 40
Her har du en nem opskrift på whisky bomber. Bomberne er perfekt som julekonfekt eller som en gave til far og indeholder en masse lækre råvarer. Whiskey, citronskal og marcipan blandes sammen, overtrækkes med chokolade og rulles i lakridspulver. Du kan overveje at bruge mørk overtræk, som alternativ til hvid chokolade, hvis du har brug for lidt afveksling.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
- 2,50 cl Whisky
- revet Citronskal fra en halv citron
- 20 g Lakridspulver
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bland marcipan, whisky og citronskal sammen. Rul små kugler af ca. 8 g.
-
Smelt hvid overtræk eller temperér hvid chokolade og overtræk kuglerne.
-
Overtræk gerne kuglerne af 2 omgange for at få en god tykkelse på chokoladen. Anden gang rulles kuglerne i lakridspulver, inden chokoladen størkner.