Frugtmarcipan med frø og kerner 25
Denne skønne julekonfektopskrift kunne næsten ikke være lettere og tager kun 10 min! Denne opskrift giver noget rustikt konfekt, der skiller sig lidt ud i forhold til den traditionelle julekonfekt. Den friske frugt, der bruges her i opskriften, kan man selv vælge, og det er med til at gøre denne opskrift virkelig lækker. Frugten står virkelig godt imod den bløde runde marcipansmag. Konfekten er god til at stille den lille sult og kan spises hele året rundt!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
- 2 spsk Blåbær , brombær eller anden frugt
- 50 g Sesamfrø , kokosmel eller finthakkede hasselnødder
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Marcipan og frugt arbejdes sammen, og rulles til kugler.
-
Herefter rulles marcipanen direkte i frø eller kerner eller lidt af hver.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her