Toscasnitter 24
Disse lækre toscasnitter tager 20 minutter at forberede og giver hele 24 stykker konfekt. Toscamassen kommes oven på udrullet marcipan og udskæres afkølet i mindre stykker. Bundene pensles med smeltet hvid overtræk. Servér for dine julegæster. Velbekomme!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 24 stk.
- 125 g Piskefløde
- 75 g Sukker
- 75 g Smør
- 75 g Lys Sirup
- 75 g Mandelsplitter
- 75 g Hasselnødder
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Marcipan rulles ud i 20x10 cm på et stykke bagepapir.
-
Kog fløden op med sukker, lys sirup og smør og lad den simre til den er gylden ca 15 min. Tilsæt derefter nødder og mandler og kog massen færdig til den har en fastere konsistens. Husk konstant at røre i gryden!
-
Kom toscamassen på marcipanstykket og lad det afkøle til dagen efter.
-
Udskæres i mindre stykker efter ønske, og dyp bundene i smeltet hvid overtræk.
Tip
Toscasnitterne opbevares på køl i en kagedåse indtil servering.
I stedet for at bruge overtræk, kan du også bruge hvid chokolade til konfekten. Overtræk skal smeltes i et vandbad eller i mikroovnen, mens chokoladen skal tempereres. Læs mere om forskellen på overtræk og chokolade her.
Find flere konfektopskrifter lige her