Klassiske konfektsnitter 10
Denne himmelske opskrift på klassiske konfektsnitter er udviklet af Annemette Voss til bogen KONFEKT. Opskriften minder om de traditionelle konfektsnitter, men her er der dog tilføjet et lag chokolade, som gør dem ekstra lækre. Når konfektsnitterne er blevet penslet med chokolade, kan du vælge at pynte dem med krymmel, mini perler og f.eks. guldstøv, som alle kan findes i vores webshop.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 personer
- 1 spsk Flormelis
-
Overtræk og pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Rul marcipanen ud i en smule flormelis til et rektangel med en tykkelse på ca. 3 mm.
-
Skær nougaten i tynde skiver på ca. 3 mm og fordel skiverne på halvdelen af marcipanen.
-
Fold den anden halvdel marcipan ind over nougaten og tryk konfekten godt sammen ved at rulle hen over den med kagerullen.
-
Skær kanterne til, så du har et pænt stykke konfekt med skarpe kanter.
-
Temperér chokoladen
-
Pensl konfekten med chokoladen på toppen og dekorer med forskelligt pynt efter eget valg. Brug eventuelt, hvad du har i skuffen. Lad chokoladen sætte sig, skær ud og nyd snitterne!
Tip
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips og Tricks
Find flere konfektopskrifter lige her