Sværhedsgrad
Arbejdstid
40 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
40 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Klassiske konfektsnitter 10

Denne himmelske opskrift på klassiske konfektsnitter er udviklet af Annemette Voss til bogen KONFEKT. Opskriften minder om de traditionelle konfektsnitter, men her er der dog tilføjet et lag chokolade, som gør dem ekstra lækre. Når konfektsnitterne er blevet penslet med chokolade, kan du vælge at pynte dem med krymmel, mini perler og f.eks. guldstøv, som alle kan findes i vores webshop.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Rul marcipanen ud i en smule flormelis til et rektangel med en tykkelse på ca. 3 mm.
  2. Skær nougaten i tynde skiver på ca. 3 mm og fordel skiverne på halvdelen af marcipanen.
  3. Fold den anden halvdel marcipan ind over nougaten og tryk konfekten godt sammen ved at rulle hen over den med kagerullen.
  4. Skær kanterne til, så du har et pænt stykke konfekt med skarpe kanter.
  5. Temperér chokoladen 
  6. Pensl konfekten med chokoladen på toppen og dekorer med forskelligt pynt efter eget valg. Brug eventuelt, hvad du har i skuffen. Lad chokoladen sætte sig, skær ud og nyd snitterne!

Tip

Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips og Tricks

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften