Sværhedsgrad
Arbejdstid
25 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
24 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Gløgg trøfler 30

For de fleste er gløgg en del af julens gode sager, så hvorfor ikke bruge krydderierne til at lave disse lækre gløgg trøfler? I denne opskrift kan man selv prøve sig frem med, hvor meget gløggkrydderi man vil have i. Vi anbefaler dog at bruge 25 g. gløggkrydderi, for at krydderierne kan smages igennem i de færdige trøfler.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Kog fløden op sammen med gløggkrydderi og appelsinskal og lad det trække i 5 minutter, mens fløden simrer. Sigt fløden over i 100 g hakket hvid chokolade, rør sammen og afkøl gløggcremen i køleskabet til dagen efter.
  2. Marcipanen rulles ud i en pølse med en diameter på 3 cm, og skæres ud i 30-35 skiver.
  3. Gløggcremen piskes op og tilsættes smeltet hvid overtræk og smøres på marcipanbundene med en teske. Efter afkøling dyppes kagerne i 200 g smeltet hvid chokolade, der er farvet lidt rød med frugtfarve.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften