Gløgg trøfler 30
For de fleste er gløgg en del af julens gode sager, så hvorfor ikke bruge krydderierne til at lave disse lækre gløgg trøfler? I denne opskrift kan man selv prøve sig frem med, hvor meget gløggkrydderi man vil have i. Vi anbefaler dog at bruge 25 g. gløggkrydderi, for at krydderierne kan smages igennem i de færdige trøfler.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
- 2 dl Piskefløde
- revet Appelsinskal , økologisk
- 25 g Gløgg krydderier (kan købes færdigblandet eller blandes selv)
- lidt Frugtfarve
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Kog fløden op sammen med gløggkrydderi og appelsinskal og lad det trække i 5 minutter, mens fløden simrer. Sigt fløden over i 100 g hakket hvid chokolade, rør sammen og afkøl gløggcremen i køleskabet til dagen efter.
-
Marcipanen rulles ud i en pølse med en diameter på 3 cm, og skæres ud i 30-35 skiver.
-
Gløggcremen piskes op og tilsættes smeltet hvid overtræk og smøres på marcipanbundene med en teske. Efter afkøling dyppes kagerne i 200 g smeltet hvid chokolade, der er farvet lidt rød med frugtfarve.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her