Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,25 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Konfekt med friskpresset citron 20

Konfekt med friskpresset citron har et strejf af syre, som går godt til den lidt fede julemad. Marcipan- og citronmassen trilles til små kugler, der skiftevis dyppes i hvid og lys chokolade. Vi anbefaler at toppen pyntes med 55 % mørk chokolade, kokos eller flormelis. Besøg Tips og Tricks og bliv godt klædt på til at temperere chokolade.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Marcipan røres sammen med den friskpressede citronsaft til en masse. Med en teske laves små konfektkugler og der lægges et lille stykke hakket mørk chokolade i hver. Kuglerne placeres på bagepapir. Lad dem tørre i ca. en time.
  2. Dyp kuglerne i smeltet lys chokolade og sæt dem på bagepapir. Dekorér med smeltet mørk chokolade.
  3. Dyp kuglerne i smeltet lys chokolade og sæt hver kugle på et lille stykke af en frysepose (ca. 10x10 cm) og luk/klem med fingrene omkring kuglen til den får stjerneform. Lad de dekorerede kugler størkne et afkølet sted. Pil plastikken af inden servering og drys med lidt flormelis.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften