Fine kransekager med hvid creme 20
Prøv vores opskrift på små, fine kransekager med en lækker creme med hvid chokolade. Pynt de færdigbagte kransekager efter eget ønske, f.eks. med små marcipanblomster. En perfekt kransekage til festlige lejligheder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 2,50 dl Piskefløde
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Sprøjt kransekagemassen ud på bagepapir til små kagebunde (ca. 6 cm i diameter).
- Bag kagerne ved 210° C i 10-11 minutter. Lad kagerne køle helt af.
- Bring fløden i kog, og tag gryden af varmen.
- Hak chokoladen fint, hæld fløden over, og omrør, til chokoladen er smeltet. Stil cremen på køl i ca. 1 time.
- Pisk forsigtigt cremen luftig efter afkøling.
- Kom cremen i en sprøjtepose, og sprøjt cremen ud på kagerne. Pynt herefter kagerne efter egen smag, f.eks. med små marcipanblomster eller krymmel.
Tip
Se vores store udvalg af kransekager lige her.
Prøv også kransekagerne med nougatcreme (se billederne):
Klik for at se opskriften på fine kransekager med nougatcreme.