Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Fine kransekager med nougat 20

Her har du en opskrift på de fineste, små kransekager med nougatcreme. De lækre kransekager kan pyntes efter fri fantasi, så de kan pryde ethvert kagebord. Og så kræver det faktisk kun 5 ingredienser at lave de skønne kransekager.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Kransekagemassen sprøjtes ud på bagepapir til små kagebunde (ca. 6 cm i diameter).
  2. Kagerne bages ved 210°C i 10-11 minutter. Lad kagerne køle helt af.
  3. Cremen: Fløden bringes i kog, og gryden tages af varmen. Smelt nougaten i den varme fløde. Rør 50 g smør og revet appelsinskal i den varme fløde og sæt den i køleskabet i ca. 1 time. Efter afkøling piskes nougatcremen luftig og er klar til brug.
  4. Cremen kommes i en sprøjtepose og sprøjtes ud på kagerne. Herefter kan kagerne pyntes efter egen smag.

Tip

Se vores store udvalg af kransekager lige her. 

Prøv også kransekagerne med hvid chokoladecreme (se billederne):
Klik for at se opskriften på fine kransekager med hvid creme.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften