Fine kransekager med nougat 20
Her har du en opskrift på de fineste, små kransekager med nougatcreme. De lækre kransekager kan pyntes efter fri fantasi, så de kan pryde ethvert kagebord. Og så kræver det faktisk kun 5 ingredienser at lave de skønne kransekager.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
-
Nougatcreme
- 0,75 dl Piskefløde
- 50 g Smør
- Appelsinskal af ½ appelsin (øko)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Kransekagemassen sprøjtes ud på bagepapir til små kagebunde (ca. 6 cm i diameter).
-
Kagerne bages ved 210°C i 10-11 minutter. Lad kagerne køle helt af.
-
Cremen: Fløden bringes i kog, og gryden tages af varmen. Smelt nougaten i den varme fløde. Rør 50 g smør og revet appelsinskal i den varme fløde og sæt den i køleskabet i ca. 1 time. Efter afkøling piskes nougatcremen luftig og er klar til brug.
-
Cremen kommes i en sprøjtepose og sprøjtes ud på kagerne. Herefter kan kagerne pyntes efter egen smag.
Tip
Se vores store udvalg af kransekager lige her.
Prøv også kransekagerne med hvid chokoladecreme (se billederne):
Klik for at se opskriften på fine kransekager med hvid creme.