Nemme kransekagekugler med nougat og hvid chokolade 20
Lav supernemt de lækreste små kransekagekugler med ODENSES Kransekagemasse, der blot skal trykkes ud og bages. I hver kugle gemmer der sig en midte af lækker, blød nougat. Afslutningsvis er kransekagekuglerne overtrykket med hvid chokolade og pyntet med mandelsplitter og glimmerstøv.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- Lidt Flormelis
-
Dekoration
- Mandelsplitter til pynt
-
ODENSE Bronze Støv - 5 g eller
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Tænd ovnen på 225 grader.
Kransekagestykker:
- Klip hul i posen med kransekagemassen og tryk den ud på et bord drysset med flormelis. Kom lidt flormelis på fingrene og del massen i 30 stykker.
- Skær nougaten ud i 30 små stykker. Læg et stykke nougat sammen med et stykke kransekagemasse og tril til små kugler.
- Læg kuglerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 8 min. til de er gyldne.
Dekoration:
- Rist mandelsplitterne til de er gyldne.
- Temperer chokoladen som angivet på emballagen.
- Dekorer kransekagekuglerne og lad chokoladen størkne næsten helt, før de drysses med bronzestøv og eller hakkede mandesplitter.
Tip
Prøv evt. også at dekorere kransekagekuglerne, så det kun er halvdelen af stykket, der dyppes i mørk chokolade på tværs.
Se vores store udvalg af kransekager lige her.