Mini-kransekagecupcakes 20
Her har du en nem opskrift på små mazarinmuffins med kransekage på toppen. Kransekagerne er velegnet til mange festlige anledninger. Servér f.eks. disse fine kager nytårsaften, når klokken slår 12, og champagnepropperne springer. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 125 g Sukker
- 125 g Smør + lidt til formen
- 2 Æg
- 50 g Hvedemel
- Flormelis til pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Pisk smør og sukker luftigt.
-
Riv marcipanen på den grove side af et rivejern. Tilsæt marcipanen og pisk det hele sammen. Tilsæt æggene et ad gangen under fortsat piskning.
-
Tilsæt mel, og fyld derefter massen i 18-20 smurte mini muffinsforme. Bag kagerne ved ca. 175°C i 15-20 minutter. Tag kagerne ud af ovnen, og lad dem køle en smule i formen.
-
Skru ovnen op på 200°C. Sprøjt små toppe kransekagemasse ovenpå kagerne og bag dem yderligere 10-15 minutter i den varme ovn, eller til kransekagen er gennembagt.
-
Servér mazarinerne ved stuetemperatur med et drys flormelis.
Tip
Kagerne kan laves dagen i forvejen. Du kan evt. trykke et lille stykke mørk chokolade i mazarinmassen, når de er halvt bagte.
Resten af posen med kansekagemasse kan bages som små Petit Four med en nød i midten. Der er en tyl i posen, så det er nemt.
Se vores store udvalg af kransekager lige her.