Nougatmedaljoner 25
Prøv den her opskrift, hvis du skal stå for kransekage, og det både skal være nemt og lækkert. 2 ingredienser og 25 minutter - det er alt, du skal bruge til at lave 25 lækre nougatmedaljoner.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
-
Du kan også købe Det Nemme Kransekagekit
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Sprøjt kransekagemassen ud i små kugler på en bageplade med bagepapir. Lav en fin fordybning med enden af en grydeske (dyp skeen i vand, så er det nemmere at arbejde med). Bag medaljonerne ved 200°C i ca. 10 minutter til de er gyldne.
-
Efter bagning trykkes igen let i fordybningen med enden af en grydeske, så bliver fordybningen mere markant, og nemmere at fylde nougat i.
-
Smelt nougat over vandbad, og kom den i en frysepose. Klip et lille hul i det ene hjørne, og fyld derefter de afkølede medaljoner med nougat. Sæt dem på køl i mindst 30 minutter inden servering.
Tip
Du kan evt. temperere nougaten, hvis du ønsker den fast.
Dyp bundene i smeltet mørk overtræk for det fuldendte kransekagestykke.
Se vores store udvalg af kransekager lige her.