Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 18 anmeldelser

Nougatmedaljoner 25

Gør nytårsfesten lidt mere luksuriøs med hjemmelavede nougatmedaljoner! Sprøde udenpå, bløde indeni og med en lækker kerne af nougat - de smager som en million, men kræver kun to ingredienser og 25 minutter. Perfekte til champagneglasset ved midnat eller som en elegant lille godbid på dessertbordet. Start året med noget både nemt og uimodståeligt! 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
Nougatmedaljoner
  1. Sprøjt kransekagemassen ud i små kugler på en bageplade med bagepapir. Lav en fin fordybning med enden af en grydeske (dyp skeen i vand, så er det nemmere at arbejde med).
  2. Bag medaljonerne ved 200°C i ca. 10 minutter til de er gyldne.
  3. Efter bagning trykkes igen let i fordybningen med enden af en grydeske, så bliver fordybningen mere markant, og nemmere at fylde nougat i.
  4. Smelt nougat over vandbad, og kom den i en frysepose. Klip et lille hul i det ene hjørne, og fyld derefter de afkølede medaljoner med nougat. Sæt dem på køl i mindst 30 minutter inden servering.

Tip

Du kan evt. temperere nougaten, hvis du ønsker den fast.

Dyp bundene i smeltet mørk overtræk for det fuldendte kransekagestykke.

Se vores store udvalg af kransekager lige her. 

Relateret video

Se, hvordan @HomemadeByBering laver medaljoner med chokolade, hindbær og pistacienødder

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften