Kransekagekonfekt 12
Her har du en supernem opskrift på de fineste, små stykker kransekagekonfekt. Det kræver blot 15 minutters arbejdstid at fremtrylle de lækre stykker.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 personer
-
Kransekagemasse
- 150 g Sukker
- 2 Æggehvider (á 36 g/stk)
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bland marcipan og sukker godt sammen. Tilsæt æggehvide, og rør til en ensartet masse.
-
Kom kransekagemassen i en sprøjtepose med ODENSE stjernetyl, og sprøjt ud i små toppe på en bageplade med bagepapir. Bag kagerne ved 220°C i ca. 10 minutter, til de er gyldne.
-
Smelt overtræk, og dyp kransekagestykkernes bunde heri.
-
Udrul hvid og lyserød fondant, og udstik små blomster. Fæstn blomsterne med en lille smule chokolade.
Tip
For en nemmere version, kan du bruge ODENSE Kransekagemasse. Kom evt. massen i en ny sprøjtepose med en stjernetyl.
Se vores store udvalg af kransekager lige her.