Nytårskransekage med lakridssurprise 20
Her har du en supernem opskrift på små, fine kransekager med en lækker midte af lakridsmarcipan. En skøn kransekage, der egner sig til både nytår, konfirmation, fødselsdage og andre festligheder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Sprøjt kransekagemassen ud i små kugler på en bageplade med bagepapir.
-
Lav en fin fordybning med enden af en grydeske (dyp skeen i vand, så er det nemmere at arbejde med).
-
Ælt marcipan med lakridsknas eller lakridspulver. Tril en lille kugle af lakridsmarcipanen, og sæt den i fordybningen i kransekagemassen.
-
Bag kransekagerne ved 200° C i 6-8 minutter, til de er gyldne.
-
Lad kagerne køle af, og temperér den hvide chokolade. Dæk herefter midten af kagen med hvid chokolade, og drys med guldstøv.
Tip
Kransekagerne kan nemt laves i forvejen og sættes på frost (op til 2 uger), eller i en kagedåse på køl (op til 5 dage).
Du kan også bruge færdiglavet lakridsmarcipan.
Se vores store udvalg af kransekager lige her.