Sommerkransekage 20
Kransekage smager fortryllende hele året rundt. Derfor får du her en opskrift på en lækker sommerkransekage, der kan toppes med dine yndlingssommerbær.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 3,50 dl Sødmælk
- 2 dl Piskefløde
- 500 g friske Bær f.eks. jordbær, brombær eller blåbær
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Sprøjt kransekagemassen ud på bagepapir til små kagebunde (ca. 6 cm i diameter). Bag kagerne ved 210°C i 10-11 minutter. Lad kagerne køle af.
- Hæld cremepulveret i en skål, og tilsæt sødmælk. Pisk blandingen med en håndmixer i 5 min. på højeste niveau. Pisk fløden let op, og vend i cremen.
- Dekorér kagerne med flødecreme og friske bær.
Tip
Se vores store udvalg af kransekager lige her.