Minimuffins med hindbær og marcipan 25
Lav både nemt og hurtigt de fineste minimuffins med hindbær og marcipan. Foruden det friske hindbær på toppen af kagen, gemmer der sig også et hindbær inde i kagen, der er bagt med. Den friske smag af hindbær er fantastisk sammen med den søde smag fra marcipanen.
De små muffins er med deres størrelse helt ideelle til eksempelvis reception, studenterfest eller på kagebordet/dessertbuffeten til konfirmationen sammen med andre lækkerier.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
- 100 g Smør (smeltet)
- 125 g Sukker
- 1 tsk Vaniljesukker
- 2 Æg
- 175 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 1 dl Mælk
- 25 Hindbær
-
Pynt
- Evt Perlesukker eller hasselnøddeflager
- 25 Hindbær
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Rør smeltet smør, sukker, revet marcipan og vaniljesukker sammen, så massen bliver blød og cremet.
- Pisk æggene i et ad gangen, og pisk mindst 2 minutter for hvert æg.
- Rør mel, bagepulver og mælk i dejen lidt ad gangen.
- Fordel dejen i 25 mini muffinforme.
- Placér et hindbær midt i dejen i hver af formene.
- Drys evt. med perlesukker eller hasselnøddeflager, og bag kagerne ved 200°C i ca. 15 minutter.
- Afkøl kagerne på en rist.
- Lige før servering kan hver minimuffin pyntes med et frisk hindbær på toppen.