Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser

Bagte æbler med marcipan og kanel-chokoladesauce 4

Nem og lækker dessert med æbler og marcipan. Æblerne bages i ovnen eller på grillen med marcipan. Server med chokoladesauce med kanel.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Halver æblerne og fjern kærnehuset i midten. Riv marcipan og fordel på skærefladen af æblerne.
  2. Drys først med hasselnøddeflager og derefter en blanding af sukker og kanel.
  3. Bag æblerne ved 175°C i 15-20 minutter til de er møre og gyldne på toppen.
  4. Hak chokoladen fint. Varm mælk og kanel på til kogepunktet og lad det simre i 2 minutter. Tag gryden af varmen, fjern kanelstangen og rør chokoladen i.
  5. Server chokoladesaucen til æblerne evt. med en kugle is til.

Tip

Find flere dessertopskrifter eller æblekage-og tærteopskrifter lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften