Bagte æbler med marcipan og kanel-chokoladesauce 4
Nem og lækker dessert med æbler og marcipan. Æblerne bages i ovnen eller på grillen med marcipan. Server med chokoladesauce med kanel.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
- 2 Store, røde Æbler
- 1 spsk Rørsukker
- 0,50 tsk Kanel (stødt)
- 1 spsk Hasselnøddeflager
- 1 dl Mælk
- 1 lille stang Kanel (stødt)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Halver æblerne og fjern kærnehuset i midten. Riv marcipan og fordel på skærefladen af æblerne.
-
Drys først med hasselnøddeflager og derefter en blanding af sukker og kanel.
-
Bag æblerne ved 175°C i 15-20 minutter til de er møre og gyldne på toppen.
-
Hak chokoladen fint. Varm mælk og kanel på til kogepunktet og lad det simre i 2 minutter. Tag gryden af varmen, fjern kanelstangen og rør chokoladen i.
-
Server chokoladesaucen til æblerne evt. med en kugle is til.
Tip
Find flere dessertopskrifter eller æblekage-og tærteopskrifter lige her.