Grillede blommer med nougat 4
En lækker sprød pavlova med chokoladesmør, det får du opskriften på lige her. Den søde sprøde konsistens, skaber rammerne for denne velsmagende pavlova. Dekorér præcis som du ønsker. Her har vi pyntet med ODENSE dessertmasse med pistaciesmag.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 personer
-
Kagebund
- 100 g Æggehvider
- 50 g Sukker
-
Chokoladecreme
- 100 g Smør
-
Pynt
-
ODENSE Hvid Chokolade - 200 g (revet)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Æggehvide og sukker piskes stift. Marcipanen rives og blandes i. Massen smøres ud på bagepapir som en bund med en diameter på 24 cm. Bunden bages ved 175° C i ca. 25 minutter. Når bunden er afkølet, kan chokoladecremen laves.
-
Chokoladecreme: Chokoladen hakkes og smeltes over vandbad. Smør tilsættes, og blandingen vendes i en skål. Cremen afkøles, og når den er i passende konsistens, smøres den på pavlova bunden.
-
Kagekanten pyntes med Dessertmasse med pistaciesmag, og revet hvid chokolade drysses over kagen.
Tip
Find flere opskrifter på pavlova her.