Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Grillet banan med marcipanknas 5

Bananer på grillen er en skøn og nem opskrift til en lun sommeraften, hvor menuen er blevet tilberedt på grillen. Fortsæt med at lave desserten på grillen med denne opskrift på grillet banan, hvor bananerne grilles helt sorte, hvorefter de afkøles, skæres op på langs og fyldes med lækker vaniljeis og marcipanknas. Afslut desserten med et drys chokoladespåner og friske bær.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 5 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Skær marcipanen i ca. 1 cm tykke skiver. Grill dem på en varm grill til de får striber. Tag dem af varmen og lad dem køle. Skær dem i tern.
  2. Smelt sukkeret stille og roligt i en gryde. Rør helst ikke eller om nødvendigt, med en træske. Kom nødder i og hæld sukkermassen ud på bagepapir på et bræt eller en tallerken. Lad massen sætte sig. Pas altid på varmt sukker!!
  3. Hak nøddeknasset groft med en brødkniv. Vend det med grillet marcipan.
  4. Kom hele bananer på en varm grill, f.eks. efter at alt andet er grillet og måske imens I spiser. Lad bananerne grille til de er helt sorte.
  5. Skær et snit i bananerne og fyld dem med vaniljeis, top med bær, marcipanknas og chokoladespåner. Servér så hurtigt som muligt.

Tip

Det hele kan også lade sig gøre på en grillpande.

Find flere dessertopskrifter lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften